Skip to Main Content
###Karttamyynti
Kartan saat kartanmyynnistä.
Kerro karttamyynnissä jos tarvitset opastusta.
Ratavaihtoehtoja on 4 kpl (2, 3, 4 ja 6 km), joista 2 km on erittäin helppo, 3 km helpohko. Vaativia ovat 4 ja 6 km. Valitse kuntoasi ja taitojasi vastaava rata.
Radat on painettu karttoihin. Rastimääritteet on painettu karttaan. Jos haluat ajan tuloksiin, tarvitset EMIT -kilpailukortin. Jos sinulla ei ole omaa EMIT -kilpailukorttia, voit karttamyynnistä vuokrata sellaisen.
>Mitään osallistumiskortteja ei käytetä.

###Lähtö
Maastoon voit lähteä lähdön kautta milloin vain haluat.
Leimaa EMIT -kilpailukorttisi lähtöleimasimessa (anna valon välähtää muutaman kerran, jotta kortin aikaisemmat tiedot nollautuvat). Aika lähtee käyntiin, kun irrotat kortin leimasimesta.
***HUOM! Karttaan merkityille (karttamerkeillä tai ratapainatuksilla) kielletyille alueille, kuten pelloille, pihoille jne. meno on ehdottomasti kielletty.***

###Rastit
Rastit on merkitty maastoon punavalkoisin rastilipuin. Rastilipun läheisyydessä on EMIT -leimasin ja rastin koodi. Tarkasta koodista, että olet oikealla rastilla ja leimaa EMIT -kilpailukorttisi huolellisesti, jotta käyntisi rastilla tallentuu korttiin (nopea leimaus riittää).

###Maali
Leimaa maalissa maalileimasimessa. Aika pysähtyy, kun leimaat maalileimasimessa.

###EMIT -kilpailukortin luku
EMIT -kilpailukorttisi luetaan suoraan tietokoneeseen ja toimitsija varmistaa samalla henkilötietosi, jotta suorituksesi tallentuu oikealle henkilölle. Jos osallistut firmasarjaan, varmista erityisesti, että firmasi on oikein. Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, kerro toimitsijalle tarvittavat tietosi.
Jos et halua aikaa ja/tai nimeäsi tulosluetteloon, kerro siitä toimitsijalle.
Vaikka EMIT -kilpailukorttisi olisi hävinnyt tai et ole käynyt kaikilla rasteilla, tai olet suunnistanut ilman EMIT -kilpailukorttia, ***ilmoittaudu silti AINA EMIT -kilpailukortin lukupisteeseen.***