Skip to Main Content
###Karttamyynti
Kartan saat kartanmyynnistä.
Kerro karttamyynnissä jos tarvitset opastusta.
Ratavaihtoehtoja on 4 kpl (2, 3, 4 ja 6 km), joista 2 km on erittäin helppo, 3 km helpohko. Vaativia ovat 4 ja 6 km. Valitse kuntoasi ja taitojasi vastaava rata.
Radat on painettu karttoihin. Rastimääritteet on painettu karttaan. Jos haluat ajan tuloksiin, tarvitset EMIT -kilpailukortin. Jos sinulla ei ole omaa EMIT -kilpailukorttia, voit karttamyynnistä vuokrata sellaisen.

###Maastoon kirjautuminen
Karttamyynnin yhteydessä kirjaudutaan myös maastoon, jotta järjestäjillä on tarkka tieto maastossa olevista. Lue Emit -kilpailukorttisi ja kerro toimitsijalle mille radalle osallistut. Toimitsija varmistaa samalla henkilötietosi, jotta suorituksesi tallentuu oikealle henkilölle. Jos olet mukana ensimmäistä kertaa, kerro toimitsijalle tarvittavat tietosi. Jos et halua aikaa ja/tai nimeäsi tulosluetteloon, kerro siitä toimitsijalle.

***Muista AINA ilmoittautua maastosta tullessasi tulospalveluun.***

###Lähtö
Kun olet kirjautunut maastoon karttamyynnissä, voit lähteä maastoon lähdön kautta milloin vain haluat.
Leimaa EMIT -kilpailukorttisi lähtöleimasimessa (anna valon vilkkua muutaman sekunnin, jotta kortin aikaisemmat tiedot nollautuvat). Aika lähtee käyntiin, kun irrotat kortin leimasimesta.

***HUOM! Karttaan merkityille (karttamerkeillä tai ratapainatuksilla) kielletyille alueille, kuten pelloille, pihoille jne. meno on ehdottomasti kielletty.***

###Rastit
Rastit on merkitty maastoon punavalkoisin rastilipuin. Rastilipun läheisyydessä on EMIT -leimasin ja rastin koodi. Tarkasta koodista, että olet oikealla rastilla ja leimaa EMIT -kilpailukorttisi huolellisesti, jotta käyntisi rastilla tallentuu korttiin (nopea leimaus riittää).

###Maali
Leimaa maalissa maalileimasimessa. Aika pysähtyy, kun leimaat maalileimasimessa.

###Tulospalvelu
**Muista AINA ilmoittautua maastosta tullessasi tulospalveluun**, vaikka EMIT -kilpailukorttisi olisi hävinnyt tai et ole käynyt kaikilla rasteilla, tai olet suunnistanut ilman EMIT -kilpailukorttia.

Lue Emit -kilpailukorttisi ja suorituksesi kirjautuu automaattisesti maastoon kirjauksessa syötetylle radalle.