NEO-rastit 2018

Järjestäjänä Turun Suunnistajat, RastiPiikkiö ja Hirvensalon Heitto

##Firmarastit ovat nyt NEO-rastit

NEO-rastit jatkuvat kuitenkin läpi kesän. Aiempina vuosina FirmaRasteissa oli heinäkuussa tauko, mutta jo muutaman vuoden on maanantaisin heinäkuussa Lasten Kesä Cupin yhteydessä kuntosuunnistusmahdollisuus.
Nyt nämä kaikki maanantait ovat kokonaisuudessaan NEO-rastien alla. Näin ollen siis NEO-rastit jatkuvat aina maanantaisin 7.5. alkaen keskeytyksettä 3.9. saakka.

NEO-rasteille ovat tervetulleita kaikki kuntoilijat. Isäntäyritysten ulkopuolisten kuntosuunnistajien osallistumismaksu on **7 €** (+ mahdollinen laina-emit-vuokra **2 €**)

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia.

 

Kartta

Uusimmat uutiset

Kesäkuu2018
  • 25

   KesäCupin 1. tapahtuman H/D 9 -sarjat yhdistetty H/D 10 -sarjoihin

   KesäCupin 1. tapahtumassa Luolavuoressa oli poikkeuksellisesti myös H/D 9 -sarjat, koska siellä oli myös samalla Aluekilpailu. KesäCupissa on vain H/D 10 -sarjat. Tästä syystä H/D 9 -sarjat ovat säilyneet tähän saakka omina sarjoinaan. Viime vuotiseen tapaan KesäCupin 1. tapahtuman H/D 9 -sarjalaiset on siirretty pisteineen kaikkineen H/D 10 -sarjaan, jolloin pisteet tulevat mukaan myös tästä tapahtumasta. Tuon KesäCupin 1. tapahtuman H/D 10 -sarjojen tulokset näyttävät nyt hieman oudoilta, koska on kaksi sijalla 1 jne. Sijoituksia ei enää ole muutettu, jotta pisteet säilyvät suoraan H/D 9 -sarjasta.

Toukokuu2018
  • 28

   OLFRESULTS -tietokannan järjestelmäpäivitys 28.5. n. klo 22:00 alkaen

   Web -tulospalvelun tietokannan järjestelmäpäivitys tehdään tänään maanantaina 28.5. n. klo 22:00 alkaen. Arvioitu kestoaika on 3 tuntia. Palvelu on tällöin kokonaan pois käytöstä.

  • 13

   21.5. NEO -rasteilla Rastilippu -palvelu testikäytössä.

   21.5. NEO -rasteilla (Biltema, Kaarina) on Rastilippu -palvelu testikäytössä. Testikäyttöä varten olisi hienoa, jos voisit ilmoittautua etukäteen rastilippu -palvelussa osoitteessa www.rastilippu.fi tai sähköpostilla: jouni.laaksonen@olfellows.fi (ilmoita myös Emit -numerosi). Maksu suoritetaan normaaliin tapaan tapahtumapaikalla. Kaikki osallistujat kirjataan maastoon kartanmyynnin yhteydessä, ota emit -kortti kartanmyyntiin mukaan.

Huhtikuu2018
Elokuu2017