NEO-rastit 2017

Järjestäjänä Turun Suunnistajat, RastiPiikkiö ja Hirvensalon Heitto

##Firmarastit ovat nyt NEO-rastit

NEO-rastit jatkuvat kuitenkin läpi kesän. Aiempina vuosina FirmaRasteissa oli heinäkuussa tauko, mutta jo viime vuonna oli maanantaisin heinäkuussa Lasten Kesä Cupin yhteydessä kuntosuunnistusmahdollisuus.
Nyt nämä kaikki maanantait ovat kokonaisuudessaan NEO-rastien alla. Näin ollen siis NEO-rastit jatkuvat aina maanantaisin 8.5. alkaen keskeytyksettä 18.9. saakka.

NEO-rasteille ovat tervetulleita kaikki kuntoilijat. Isäntäyritysten ulkopuolisten kuntosuunnistajien osallistumismaksu on **6 €** (+ mahdollinen laina-emit-vuokra **2 €**)

Lisätietoja NEO-rasteista [TuSsin sivuilla][1]

[1]: https://tus.fi/neorastit

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia.

 

Kartta

Uusimmat uutiset

Huhtikuu2018
Elokuu2017
Heinäkuu2017
  • 30

   KesäCupin 1. tapahtuman H/D 9 -sarjat yhdistetty H/D 10 -sarjoihin

   KesäCupin 1. tapahtumassa Kuparivuoressa oli poikkeuksellisesti myös H/D 9 -sarjat, koska siellä oli myös samalla Aluekilpailu. KesäCupissa on vain H/D 10 -sarjat. Tästä syystä H/D 9 -sarjat ovat säilyneet tähän saakka omina sarjoinaan. Olemme nyt tehneet niin, että KesäCupin 1. tapahtuman H/D 9 -sarjalaiset on siirretty pisteineen kaikkineen H/D 10 -sarjaan, jolloin pisteet tulevat mukaan myös tästä tapahtumasta. Tuon KesäCupin 1. tapahtuman H/D 10 -sarjojen tulokset näyttävät nyt hieman oudoilta, koska on kaksi sijalla 1 jne. Emme enää muuttaneet sijoituksia, jotta pisteet säilyvät suoraan H/D 9 -sarjasta.

  • 7

   10.7. NEO -rastien paikka muuttunut

   Uusi paikka on Impivaaran uimahallin parkkipaikka, opastus Markulantieltä.

Kesäkuu2017