Turku-Rastit 2014

Järjestäjinä Hirvensalon Heitto, Maarian Mahti ja Turun Suunnistajat

#Turun Kuntorastit

##Mikä on Turun Kuntorastit?

Turun kuntorastit on yhteinen nimitys kesäisin järjestettäville Turku-Rasteille ja talvisin järjestettäville TalviRasteille . Tavoitteena on palvella kuntosuunnistusta Turun alueella entistä paremmin tarjoamalla tiedotuksen molemmista tapahtumista samassa paikassa.

##***Turun Kuntorastit - Suunnistusta läpi vuoden***

Tulevat tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia.

 

Kartta

Uusimmat uutiset

Joulukuu2014
Lokakuu2014
  • 23

   TalviRastikalenteri 2014 julkaistu

   TalviRastien 2014-2015 kalenteri Joulutaukoon saakka on julkaistu. Siirry TalviRastien sivuille yläpalkin Vaihda kalenteria -painikkeella.

  • 13

   Tulospalvelujärjestelmä on uusiutunut

   Turku-Rastien tulospalveluiden web -järjestelmä on uusiutunut. Tiedot vanhasta järjestelmästä on siirretty uuteen soveltuvin osin (osa vanhemmista kausista on vielä osittain loppuun asti siirtämättä). Uusia ominaisuuksina on tässä vaiheessa henkilöiden ja firmojen suoritukset kauden aikana, tapahtuman kaikki tulokset hakutoimintoineen, reaaliaikainen firmapisteiden laskenta online -tuloksissa jne. Kaikki palvelut edelleenkin täysin onlinenä. Turku-Rastien koko sivusto siirtyy myöhemmin tähän järjestelmään, jossa on jo nyt asianmukainen etusivu online- seurannalla, kalenteritiedot jne. Anna palautetta ja kehitysehdotuksia uudesta web -järjestelmästä sähköpostilla osoitteeseen jouni.laaksonen@olfellows.fi.

Elokuu2014